erkende tibetaanse terrier fokkers
Wij zijn collega fokkers, maar bovenal liefhebbers van de Tibetaanse Terrier. Elk van ons heeft al heel wat jaren, meer dan 25 jaar, Tibetanen in huis en hebben we al menig nestje grootgebracht. Ook onze vriendschap onderling bestaat al voor heel wat jaren. De visie op het ras, het type en de manier waarop we nestjes fokken ligt dan ook niet ver uiteen. Onze honden leven bij ons in huis en zijn echt een deel van ons gezin, we zijn in principe 24 uur per dag tesamen met onze viervoeters. Onze pups worden dan ook in huiselijke kring grootgebracht, waarbij we de pups en moeder dag & nacht monitoren. Zowel mams als de kleintjes krijgen alle zorg en aandacht die zij nodig hebben.

Wat betreft type zijn en blijven wij van mening dat een Tibetaanse Terrier aan de rasstandaard moet blijven voldoen en de daarbij behorende ook de juist zo typische kenmerken, dat geldt zeker voor het uiterlijk, maar ook het karakter. Ouderdieren moeten een goed en sociaal karakter bezitten, daar ook deze genetisch is vast gelegd.   We fokken uitsluitend met gezonde ouderdieren, die hun testen hebben ondergaan voor de erfelijke gebreken die binnen ons ras kunnen voorkomen.  

Zowel het voor u belangrijk is om een passende pup in uw gezin op te nemen, is het anderzijds voor ons even zo belangrijk dat elke nakomeling bij het juiste gezin terecht komt. Laat u zich goed informeren bij een van ons, we hebben in al die jaren al heel wat ervaring opgedaan. Bedenk u goed dat u een verbinding aangaat met uw nieuwe huisgenoot voor heel wat jaartjes. Als u besluit vast staat en u de keuze heeft gemaakt, dan zult u net ons bemerken hoe een geweldig leuk ras de Tibetaanse Terrier is, met zijn fratsen en altijd opgewekt, vrolijk karakter.             
 
Copyright Tibetaanse Terrier Ras- en Pupinformatie
 
Over ons.....